Ingress Report 28/05/15

Po dvou týdnech je zde opět Ingress Report s novinkami o hře. Nepřináší žádné převratné novinky, spíše oznámení o nadcházejících událostech a krátké zprávy z herního příběhu.

Na začátku je připomenutí nadcházejícího začátku anomálie #Persepolis. Tato anomálie se týká hlavně vůdkyně AntiMagnus Jahan a její snahy o znovuaktivaci technologie N’zeer, která by se měla ukrývat v starodávném městě Persepolis. Týká se artefaktů, o kterých je známo jen velmi málo, byly ztraceny při dobytí města Alexandrem Velikým. Jahan a její spojenci ve hnutí Resistance tvrdí, že tato technologie pomůže lidstvu v odstranění velkých problémů, jako jsou nemoci, hlad nebo války. Hank Johnson ale vše vidí jinak, tvrdí, že technologie N’zeer je příliš velkým rizikem pro lidstvo a snaží se snažení Jahan zabránit.
Není jasné, v jakém vztahu jsou Shapers a N’zeer, ale pravděpodobně jsou nepřátelé. Objasnit by to mohl kvantový teolog a původně výzkumník Nianatic Labs Stein Lightman, který se současně vyskytuje ve formě Shards mezi portály po celém světě.

O snaze přesouvání Shards k cílovým portálům obou frakcí je následující část reportu, zprávy od hráčů z Egypta, Indonésie, Filipín, Francie a dalších zemí.

V současné chvíli mají hráči Enlightened ve svém cílovém portálu zachyceny již čtyři Shardy, Resistance zatím řádný. Situace se ale může rychle změnit, protože počátkem #Persepolis anomálie se cílové portály mezi frakcemi prohazují.

V reportu je zmíněná i část rozhovoru z poslední epizody Behind The Scanner, rozhovor s objevitelem Operation Essex, Dr. Edgar Allan Wrightem, o jeho roli v Niantic projektu.

Následují informace o nadcházející anomálii #Persepolis (primární v Bratislavě a Washington DC), spolu s druhým Mission Day, tentokrát opět v Bratislavě.

Zmíněná je i operace Goruck ve Washington DC, která má být zaměřená na fyzicky náročnější mise (Goruck operace vypadá na komerční propagaci výrobce batohů..).

Poslední informace je o nadcházejících akcích #IngressFS (Ingress First Saturday), což jsou akce hráčů Ingress zaměřené na podporu nových hráčů (každá první sobota v měsíci), nahlášeny jsou akce z více jak stovky měst po celém světě.

 

 


Diskuze k příspěvku: IngressMania Fórum